• img/szemelyes/anonymus.png
  mabmmabm - 2016.06.23., 17:56
  SZÍNHÁZI LÁBJEGYZET 44. - a Komáromi Jókai Színház internetes műsora

  A legújabb Színházi Lábjegyzet meglehetősen extrém módon tekint vissza a Komáromi Jókai Színház 2015/2016-os évadára. A színház saját bemutatói kapcsán “megszólal” pár amerikai filmsztár, akik vagy részesei, vagy nézői voltak a bemutatott produkcióknak. Többek között Jack Nicholson, akiről kiderül, hogy már hetedik éve ő bújuk meg a Süsü-jelmezben, Jim Carrey, aki örömmel bábozza Misi Mókust, Anthony Hopkins, aki a Függöny fel! díszlettervezőjeként nyilatkozik, valamint Eddie Murphy és Arnold Schwarzenegger, akik a Börtönkarrier, illetve a Tisztújítás című előadást tekintették meg. Danny DeVito pedig egy készülő produkció, a Nyolckor a bárkán című mesejáték castingján jelent meg, hogy pingvinként bekerülhessen Méhes László majdani előadásába.
  Természetesen pamflet-szerű videó összevágásról van szó, melyet Majorfalvi Bálint készített el Tóth Károly közreműködésével.

  Videó-link:

  https://www.youtube.com/watch?v=wfQTsERofAM
Nincs hozzászólás!
hirdetés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned! Jelentkezz be az oldal tetején, illetve ha nincs még Színházkolóniás fiókod, regisztrálj!


bezaras mi hogyan mit facebook reg mi hogyan mit facebook reg
Tovább a falamra
hirdetés