The Complete Works of W. Shakespeare
The Complete Works of  W. Shakespeare

Helyszín:Csiky Gergely Színház

Címkék:

Szerintünk
Szerintetek
0/10

The Complete Works of William Shakespeare - MAadhouse Theatre Company előadása

angol nyelven, 140 perc

Matt Devere, Mike Kelly és Jon Fenner tíz évvel ezelőtt találkoztak a Londoni Zene- és Színművészeti Akadémián. Diploma után egyénileg is sikereket értek el Angliában társulataikkal, valamint különböző televíziós és filmszerepekkel. Néhány évvel ezelőtt jöttek Magyarországra és alapították meg a Madhouse-t, amely jelenleg a Merlin Színház keretein belül működik, nagy közönségsikerrel.
A Shakespeare Összes egy fergeteges komédia, amelyben a három színész arra tesz kísérletet, hogy Shakespeare mind a 37 drámáját színre vigye kevesebb mint két óra leforgás alatt. A darab nyaktörő sebességgel pereg, úgy, hogy a társulat három tagja játssza a férfiak és nők, fiatalok és öregek szerepét egyaránt. Othello történetét egy gengszter rapper kelti életre, a történelmi drámákat egy hatalmas amerikai futballmeccs keretei között jelenítik meg, a Hamletet pedig húsz másodpercben foglalják össze.

A darab maga itthon és magyarul is jól ismert: Shakespeare Összes Rövidítve, azaz SÖR címen évek óta hatalmas sikerrel fut a színházak műsorán.

Angolul tudóknak pedig kötelező.

Rendező: Magács László

Színész:
Matt Devere
Mike Kelly
Andrew Hefler
Utolsó módosító: Lodarazs
HASONLÓ előadások
Belépés
Tovább a falamra
hirdetés
Teljes toplista