Subscribe - Áthangolva
Subscribe - Áthangolva

Helyszín:Művészetek Palotája

Címkék:

Szerintünk
Szerintetek
0/10

HEY, JUNE!” -Subscribe – Áthangolva

A Subscribe 11 éve a hazai rock-metal élet meghatározó együttese. Külföldi turnéik és a hazai nagy, nemzetközi fesztiválok az országhatáron túl is ismertté tették őket, s ma már nem múlhat el itthon rockzenei fesztivál nélkülük.
A közönségsiker mellett a szakma is komoly elismeréssel illette őket: 2008-ban megkapták a modern rock kategóriában a Fonogram-díjat.


Zenéjük igazi különlegesség: a hardcore metalba a jazztől kezdve a népzenén át a funky és a reggae is jelentősen vegyül.


A Subscribe most nem akármilyen feladatra vállalkozott: a zenekar a Művészetek Palotája színpadán bebizonyítja, hogy tagjai, akik között többen is a Kőbányai Zeneiskolában végeztek, nem csak a kiabáláshoz és zajongáshoz értenek. Megmutatják, hogy a finom muzsikálás ugyanúgy repertoárjuk része, mint a korábbi koncertjeiken már megszokott intenzív, energikus előadásmód. Erre az estére minden dalukat átalakítják, s a színházi színpad adottságaira hangszerelik. Némely torz, elektromos gitárra írt szerzemények átváltoznak intim akusztikus dalokká, mások áthajlanak popba, néhány kiegészül salsa, jazz, funk, hip-hop, sőt trip-hop elemekkel. A hét fős zenekar erre az estére ráadásul további session-fúvósokkal és -vonósokkal is kiegészül. Az Áthangolva című koncert a Subscribe első nagy metamorfózisa lesz…
HASONLÓ előadások
Belépés
Tovább a falamra
hirdetés
Teljes toplista