Reggie Watts (USA) - szóló élő struktúrákra
Reggie Watts (USA) - szóló élő struktúrákra
Szerintünk
Szerintetek
0/10

Reggie Watts (USA) szóló élő struktúrákra

performansz , koncert, stand-up comedy, dadaista beat-boksz,
abszurd humor, társadalomkritika, tornádó a színpadon

A Kortárs Drámafesztivál Budapest bemutatja.

angol nyelvenBobby McFerrin és Sacha Baron Cohen elképesztő keveréke – írják Reggie Wattsról a zenészről, dadista komikusról, heves társadalomkritikusról, hip-hop művészről, lebilincselő, elképesztően tehetséges előadóról. Tíz oktáv lakik a torkában és kaméleonként váltogatja személyiségeit a színpadon. Nyitott szemmel, érzékenyen és elképesztő találékonysággal mond intelligens kritikát miközben a könnyünk folyik a nevetéstől.

Regie Watts beskatulyázhatatlan előadásaiban humor, társadalmi és politikai szatíra keverednek opera-beat-boksz-folyam csodává. Hogy ki is ő ebben a pillanatban? Bemondó a BBC-ben vagy brooklyni kissrác, aki flegmán, ugyanakkor megdöbbentő éleslátással osztja az észt a nagypolitikáról? Nevezték már őt a hangzások Dalijának és John Cage, T.S. Eliot szerelemgyermekének, vagy a komédia Jimi Hendrixének, titulálták kafkainak, shakespeare-inek, de ő elsősorban önmaga, egyedülálló. Agyban szívben, humorban, iróniában nem lesz hiány. Kár lenne kihagyni ezt a találkozást.

A seattle-i Cornish College of Art jazztanszakának elvégzése után számos zenekart erősítő, majd színházi munkába fogó, hihetetlenül sokoldalú Watts a Sydney Operától Párizson és Kölnön át Reykjavikig beutazta improvizatív szóló előadásaival a világot. Reggie Watts a szólóest mellett műhelymunkát is tart helyi freestylereknek és zenészeknek. A workshop a Kortárs Drámafesztivál, a Roma Parlament, a Majdnem Híres Rocksuli, a Disztró és a H!T TV együttműködésével valósul meg.

60 perc
HASONLÓ előadások
Belépés
Tovább a falamra
hirdetés
Teljes toplista