Old Boys Házibuli
Old Boys Házibuli

Helyszín:Petőfi Csarnok

Címkék:

Szerintünk
Szerintetek
0/10

Old Boys - Fantasztikus házibuli

Az Old Boys együttes 1979-ben alakult és azóta tevékeny szereplője a
hazai könnyűzenei életnek. Több, mint 6000 koncerten, fellépésen vannak már túl. Nevük elsősorban az oldies zene (50-es, 60-as, 70-es évek angolszász zenéje) széles spektrumú, sok műfajt és eredeti előadót felölelő repertoárjuk magas színvonalú előadását jelenti a széles korosztályú hallgatóság számára.


Házigazda: Kiss Joe
Vendégek: Charlie, Varannai IstvánAz együttes minden évben meg szokta ünnepelni egy koncerttel/táncos bulival a születésnapját novemberben, mert ekkor volt az első fellépés 1979-ben.
Idén különleges alakalomra kerül sor november 26-án a Petőfi Csarnokban, hiszen a Petőfi Csarnok 2010-ben ünnepli 25 éves fennállásának jubileumát.

Mindjárt a megnyitás után 1985 őszén indult az Old Boys klubja a Petőfi Csarnokban (Fantasztikus Házibuli az Old Boys Együttessel), mely tizenkét éven keresztül minden hétfőn az egyik legismertebb rendezvénye volt a Pecsának (és Budapestnek) és mely rendezvényt – ha nem is heti rendszerességgel, de szintén 25 éve ismétlik.
Ehhez kapcsolódik az Old Boys 31 éves születésnapja és így többszörös jubileumot ünnepelhet egy óriási buli keretében a nagyérdemű.
Az est folyamán bemutatásra kerülnek a PECSA 25 évről összegyűjtött fotói, plakátjai, felidéződnek felvételről az Old Boys korábbi, PECSA -beli koncertjei és az Old Boys is különleges programmal készül a többszörös születésnapra, melyben a rajta kívül szép számban meghívott és korábban is az Old Boys vendégeként fellépő művészek, zenészek sora is színpadra lép: Charlie, Gerendás Péter, Varannai István... Házigazda: Kiss Joe
Az este a szokásos módon mind a táncolóknak, mind a vájt fülűeknek különleges és hosszú élményt, szórakozást biztosít.
HASONLÓ előadások
Belépés
Tovább a falamra
hirdetés
Teljes toplista