Czeizel Endre-Gyermek áldás- gyermek vállalás
Czeizel Endre-Gyermek áldás- gyermek vállalás

Helyszín:IBS Színpad

Címkék:

Szerintünk
Szerintetek
0/10

Hogyan neveljünk BOLDOG gyermekeket?

Czeizel Endre, orvos-genetikus előadása : Gyermekáldás - gyermekvállalásA Tudatos Szülők Iskolája új előadássorozatot indított az IBS-ben!
Szakmájukat tekintve neves pszichológusok, antropológusok és orvosok - Ranschburg Jenő, Mohás Lívia, Czeizel Endre, Paulinyi Tamás, Tarr Bence László -, magánemberként sokgyermekes nagyszülők, anyukák és apukák ezen előadássorozat keretében segítenek eligazodni a gyermekvárás és nevelés szövevényes útvesztőiben. Eszmecserére és baráti előadásokra invitálja a leendő és már kisgyermekes szülőket a Tudatos Szülők Iskolája az ősz folyamán 5 alkalommal az IBS Színpadára.

Az IBS Színpad és a Tudatos Szülők Iskolája őszi szemeszterében 3-4 hetente hétvégenként kerülnek megrendezésre az előadások, melyek a korai gyermek-szülő kapcsolatot, a kezdő szülők megpróbáltatásait s a gyermekáldás várható és előre nem látható problémáit járják körbe. Célunk, hogy olyan tartalommal töltsük meg ezeket az előadásokat, amik hasznosak lehetnek a gyereküket váró szülőknek. Az előadások témái a fogantatástól egészen a kamaszkorig tartó időszakot ölelik fel. A gyermek testi, lelki, szellemi fejlődését szeretnénk nyomon kísérni, és az adott szakértőkkel a lehető legjobb útmutatást adni a jelen lévőknek.
HASONLÓ előadások
Belépés
Tovább a falamra
hirdetés
Teljes toplista