Athina - Érintések, érzelmek, élettöredékek
Athina - Érintések, érzelmek, élettöredékek

Helyszín:Budapesti Operettszínház

Címkék:

Szerintünk
Szerintetek
0/10

Ősszel látott napvilágot a Papadimitriu Athina életéről szóló könyv, melynek címe: "Athina - érintések, érzelmek, élettöredékek". A kötetet bemutató beszélgetés ennek kapcsán boncolgatja a pályakezdésének 35. évfordulóját ünneplő művésznő döntéseinek hátterét, a szakma és a magánélet harcát.A könyv izgalmas kitárulkozás, a háromgyökerű - görög, egyiptomi, magyar - színésznő önvallomása, melyben egyes szám első személyben mesél mozgalmas, eseménydús életéről, szüleiről, egy görög származású magyar lelkű ember sorsáról. A cselekedeteit, döntéseit felvállaló asszony megrázó őszinteséggel beszél életének mozgatórugóiról, tévedéseiről, folytonos útkereséséről és az őserőről, ami mindig, minden helyzetben életben tartja.

Színésznő és gazdasszony, bevallása szerint, játszi könnyedséggel mozog az állatok gondozása és az operettszínházi szerepek között. Háromszoros anya és útkereső ember.

Az utazást a szerző, Perjés János és Trombitás Katalin asztrológus kommentálja, választ keresve a megdöbbentő sorsfordulók okára.

A beszélgetést a színésznő "Latin érintés", "Végtelen érintés" című CD-k valamint a frissen megjelent "Latin díva" DVD dalai foglalják keretbe.

Közreműködik: Kutik Rezső gitárművész
HASONLÓ előadások
Belépés
Tovább a falamra
hirdetés
Teljes toplista