• Portugál-nap a Katonában Június 12-én a legendás előadás megjelenik könyv+dvd-n!

  2014-06-08 09:42:36

  Fröcsike, szivacsmalac, gumikácsa, nájlonorkídea. Ki ne ismerné a Katonában 16 éve töretlen sikerrel játszott PORTUGÁL című darabot?! 2014. június 12-én jelenik meg együtt az Egressy Zoltán írta eredeti könyv és a Lukáts Andor rendezte színházi előadás DVD-n. Ebből az alkalomból Portugál-napot tartanak a Katona József Színházban. 17 órakor a Kantinban szervezett könyv+DVD bemutatón jelen lesz Pelsőczy Réka, Csuja Imre, Lukáts Andor és Egressy Zoltán, az esti előadás után pedig 22 órától az ingyenes közönségtalálkozón az előadás szereplői sztorizgatnak majd. Mindkét esemény háziasszonya Veiszer Alinda.

     Irgácsot hiába keressük a Google Mapsen, mégis nagyon ismerős.

   

  Ismerős a magyar vidékről, és ismerős a Katonából, ahol 1998 óta játsszák töretlen sikerrel Egressy Zoltánnak ezt a néha burleszkké fajuló, néha nagyon is megrendítő darabját, a PORTUGÁLt Lukáts Andor rendezésében, amelyből most vadonatúj felvétel készült!

   

   

  És mennyire, de mennyire ismerős Lajoskám, a csupaszív-csupahas kocsmáros (Csuja Imre),

   

  lánya, a szerelemvágyó Masni (Pelsőczy Réka),

   

  Csipesz, a furabeszédű viccesember (Bán János),

   

  asszonya, Jucika (Szirtes Ági), aki folyton fröcsikézik és egy másik „f” betűs szót is gyakran használ,

   

  Sátán (Varga Zoltán), akit bábuvá merevített az alkohol,

   

  Retek, az intézkedő szerepbe beleragadt exrendőr (Lengyel Ferenc), és a miseborász pap (Mészáros Béla).

   

   

  2014. június 12-én jelenik meg a Parlando díszdobozos kiadványa, mely az eredeti könyvet és az előadás hétkamerás felvételét tartalmazza DVD-n.

   

  Ebből az alkalomból Portugál-napot tartanak a Katona József Színházban. 17 órakor a Kantinban szervezett könyv+DVD bemutatón jelen lesz Pelsőczy Réka, Csuja Imre, Lukáts Andor és Egressy Zoltán.

   

   

  Aznap természetesen a PORTUGÁLt játssza majd a színház (melyre szükséges jegyet váltani), az esti előadás után pedig 22 órától az ingyenes közönségtalálkozón a színészek elmesélik az elmúlt 16 év legviccesebb sztorijait, illetve válaszolnak a nézők kérdéseire.

   

  Mindkét esemény háziasszonya Veiszer Alinda. A könyv+DVD a helyszínen kedvezményesen lesz kapható.

   

  VIDEÓ>>>

   

  Szirtes Ági legendás esése>>>

  Szerintetek

bezaras mi hogyan mit facebook reg mi hogyan mit facebook reg